top of page

Mijn werkwijze

De eerste stap naar ‘jouw verandering’ is contact opnemen. Waarna we elkaar ontmoeten in Het Luisternest tijdens een kennismakingsgesprek. We leren elkaar wat beter kennen en kijken of mijn manier van werken helpend kan zijn voor jou! Na het kennismakingsgesprek is het aan jou om te beslissen of je graag samen verder op pad gaat.

Ja? Fijn!

De duur van jouw begeleidingstraject bepalen we samen. Belangrijk is dat je je goed blijft voelen, dat het ‘jou’ helpt en dat we samen de noodzakelijkheid ervan inzien. Op een bepaald moment werken we zorgzaam richting afronding.

Kennismakings-

gesprek

70,00 EUR

School- of

thuisobservatie

70,00 EUR + verplaatsing

Individuele begeleiding met kind of jongere

70,00 EUR

Extern

overleg

70,00 EUR + verplaatsing

Ouder- of brussen-

gesprek

70,00 EUR

Verslag

30,00 EUR

Goed om weten

  • Een sessie duurt 60 min. Mijn ervaring met kinderen en jongeren leert me dat hier variatie kan opzitten naargelang de draagkracht.

  • Het bedrag wordt steeds aan het einde van het gesprek betaald cash of via de bancontact app.

  • Verplaatsingsonkosten: 0,40 euro/kilometer.

Ik heb een afspraak, maar wil deze graag annuleren!

Dat kan gebeuren! Laat me vooral tijdig iets weten (48 uur op voorhand). Anders ben ik genoodzaakt de afspraak toch aan te rekenen.

Terugbetaling?

Heel wat mutualiteiten voorzien een terugbetaling van gesprekken bij een psycholoog. Je neemt vooraf best even contact op met je ziekenfonds om dit na te vragen. Kom je in aanmerking? Breng dan bij het eerste gesprek de formulieren van je eigen mutualiteit zeker mee. Dan breng ik dit graag samen met jou in orde!

bottom of page